Gemeente Dalfsen
< Terug naar lijst

Stage en afstuderen

Solliciteren

Ben jij nieuwsgierig naar het werken bij de overheid en spreekt de gemeente Dalfsen je aan? Wil jij je persoonlijke en professionele vaardigheden ontwikkelen?

Organisatie

Medewerkers van de gemeente kunnen snel inspelen op veranderingen. We kennen korte lijnen tussen het gemeentebestuur en de organisatie. Er hangt een informele sfeer en we denken niet in problemen, maar in oplossingen. Ook krijgen we veel ruimte om de werkzaamheden uit te voeren op de manier die het beste bij ons past, daarmee halen wij het beste in onszelf naar boven. Onze kernwaarden resultaatgerichtheid, denken in kansen en mogelijkheden en samen werken aan het collectieve doel helpen ons daarbij!

Kijk voor meer informatie op onze website www.dalfsen.nl.

Voorwaarden voor stage en afstuderen

Iedere ontwikkelwens vraagt maatwerk en ieder mens kan altijd wel iets leren. Wij kennen daarom geen minimaal opleidingsniveau. Ben je leergierig, enthousiast en wil jij graag bijdragen aan onze organisatie? Stuur ons jouw vraag, motivatie en cv, dan bekijken wij graag de mogelijkheden om bij te dragen aan jouw ontwikkelwens. Kom je bij ons stage lopen of afstuderen? Dan stellen we een stageovereenkomst op. Afhankelijk van jouw opleidingsniveau en stageduur, ontvang je mogelijk een vergoeding.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie, en/of het gebruik maken ervan voor eigen doeleinden, wordt niet op prijs gesteld.

Referentienummer:
STAGE/AFSTUDEREN
Sluitingsdatum:
31-12-2020
Contactpersonen:
Olga Zomer
tel.: +31 529488388
Terug naar boven