Gemeente Dalfsen
< Terug naar lijst

Dalfsen zoekt talent!

Solliciteren

Waar anderen op vakantie gaan, kun jij werken: Dalfsen zoekt talent!

Nu én de komende periode werft gemeente Dalfsen actief voor deze talenten:

 • Enthousiaste aanjagers
 • Slimmeriken die goed zijn met cijfers
 • Empathische professionals
 • Ondersteunende duizendpoten

De beste ideeën over je baan ontstaan in je vakantie. Terug van vakantie en zin in een nieuwe uitdaging? Dalfsen is dichterbij dan je denkt! Wil jij nu of op termijn met ons in gesprek? Stuur dan je cv in. Wij vinden het leuk daarbij een vakantiegroet van je te ontvangen.

Onze toekomst, jouw uitdaging!

Wij werken actief samen met onze inwoners en ondernemers. Dat is onze kracht. Want mensen die hier wonen en werken kennen hun buurt of winkelstraat het beste. In Dalfsen lever jij samen met hen jouw bijdrage.

Wat breng jij mee?

Dat bepaal jij! Hoe, waar en wanneer? Je vindt het fijn verantwoordelijkheid te dragen, maakt resultaatafspraken en deelt je werk zelf in. Dat maakt Dalfsen zo 'Dalfs'. Buiten de gebaande paden denken, professioneel adviseren en met onze inwoners, ondernemers en collega's ideeën tot bloei laten komen.

Je gaat zelfstandig aan de slag en ontwikkelt jezelf. Wij zien ontwikkeling als een continue reis waarin we blijven leren. We zetten daarbij onze organisatiekernwaarden in:

 • resultaatgerichtheid
 • het zien van kansen en mogelijkheden
 • samen werken aan het collectieve doel

Zo werken wij!

 • We zijn een kleine gemeente. Dit biedt veel afwisseling in je werk
 • We inspireren elkaar en delen ervaringen
 • Wij zijn professioneel, transparant en weten elkaar te vinden
 • We 'werken vanuit de bedoeling': oplossingsgericht en met maatwerk
 • Jij voor Dalfsen, maar Dalfsen ook voor jou

Én we vieren onze successen: In 2020 ontvingen we het keurmerk World-class Workplace. Daarop zijn wij enorm trots! En dat willen we graag zo houden. Daarom zoeken wij ook nu nieuw talent om samen mee verder te reizen. Bij ons heb je de vrijheid om te werken waar het werkt: op locatie, thuis of vanuit ons mooie gemeentehuis. Dalfsen is dichterbij dan je denkt: prima te bereiken met de auto én het OV op loopafstand. Kom je liever met de boot? We hebben uitzicht op de haven!

Jouw actie

Je kunt natuurlijk gericht op onze openstaande vacatures reageren.
Maar, wil jij nu of op termijn met ons in gesprek? Stuur dan je cv in. Wij vinden het leuk daarbij een vakantiegroet van je te ontvangen.

* Geef je bij je sollicitatie akkoord op het privacy statement, dan ga je er tevens mee akkoord dat wij jouw open sollicitatie t/m 30 november 2021 bewaren. Onze arbeidsvoorwaarden zijn samengesteld op basis van de Cao Gemeenten en het Personeelshandboek gemeente Dalfsen. Acquisitie n.a.v. deze advertentie, en/of het gebruik maken ervan voor eigen doeleinden, wordt niet op prijs gesteld.

Referentienummer:
Campagne Q3-2021
Vacaturetype / functietype:
Contract
Sluitingsdatum:
Solliciteren kan tot en met 31-10-2021
Contactpersonen:
Paul Douwes, Linda IJsseldijk, Olga Zomer, Anne Middelkamp
tel.: +31 529488388
Terug naar boven