Gemeente Dalfsen
< Terug naar lijst

Adviseur Vastgoed & Grondzaken

Solliciteren

Adviseur Vastgoed & Grondzaken 28 tot 36 uur per week (uren in overleg)

Wij zijn op zoek een gedreven Adviseur Vastgoed & Grondzaken voor 28 tot 36 uur per week! Ben jij klaar om een nieuwe weg in te slaan binnen een ambitieuze en betrokken organisatie? Heb jij ervaring met vastgoedbeheer en grondzaken en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is de gemeente Dalfsen de plek voor jou! Word jij onze nieuwe collega? 

Wat ga je doen

Als Adviseur Vastgoed & Grondzaken ben jij de drijvende kracht achter de grotere, complexere projecten binnen ons team. Je speelt een cruciale rol bij het voorbereiden en ontwikkelen van beleid met betrekking tot (maatschappelijk)vastgoed en grondzaken. Je adviseert over actualisatie van vastgoedconstructies en bijbehorende overeenkomsten en vertegenwoordigd de gemeente in overleggen met de diverse betrokken partijen binnen de bestaande (en nieuwe) vastgoedconstructies.

Je adviseert over grondposities, coördineert grondexploitatieplannen en zorgt voor de voortgang van strategische projecten. Van het opstellen van investeringsstrategieën en beleid tot het begeleiden en opleveren van projecten; jij bent betrokken bij elke stap van het proces.

 De gemeente Dalfsen hanteert een actieve grondpolitiek. Dat betekent dat er, met oog op uitbreidingsplannen en ontwikkeling van nieuwe woonwijken en bedrijventerreinen, actief gemeentelijke grond wordt verworven en geëxploiteerd. Samen met je collega Adviseur Grondzaken en Vastgoed heb je een actieve en coördinerende rol in dit proces. Vanuit jouw rol geef je mede vorm aan de toekomstvisie van de gemeente.

Je ontwikkelt beleid voor nieuwe grootschalige projecten, stelt investeringsstrategieën op voor ruimtelijke ontwikkeling, participeert als projectleider in grotere en complexere projecten en adviseert over commerciële ontwikkelingen in de gemeentelijke vastgoedmarkt en bij onderhandelingen voor aan- en verkopen. Gezien de aard van je taken is regelmatig overleg en afstemming met de Woonregisseur essentieel, waarbij proactieve communicatie tussen jou en je collega van groot belang is.

Wat breng je mee als Adviseur Vastgoed & Grondzaken! 

Ben jij een gepassioneerde professional met een HBO+ werk- en denkniveau? Heb je bewezen ervaring in vastgoed en grondzaken, bij voorkeur binnen een gemeentelijke omgeving? Dan zoeken we jou! 

Je hebt affiniteit met juridische, financiële en beheeraspecten van grondbeleid en vastgoedontwikkeling. Als uitstekende onderhandelaar en netwerker ben je in staat om win-winsituaties te creëren en duurzame relaties op te bouwen met verschillende stakeholders. Met jouw empathie en overtuigingskracht weet je op bedachtzame en tactvolle wijze mensen te overtuigen. Je bent besluitvaardig en weet op het juiste moment knopen door te hakken, door zorgvuldig alle mogelijkheden af te wegen. Daarnaast ben je zelfstandig, daadkrachtig en beschik je over sterke organisatorische vaardigheden.

Kom bij ons team en maak het verschil in de wereld van vastgoed en grondzaken!

 

Meer over gemeente Dalfsen 

In Dalfsen wonen de gelukkigste inwoners van Nederland, zo blijkt uit cijfers van het CBS in 2023. Daar zijn we trots op! Gemeente Dalfsen wordt ook wel ‘groene parel aan de Overijsselse Vecht’ genoemd en heeft duurzaamheid en een goede woon-, werk- en leefomgeving hoog in het vaandel staan. Samenwerken is onze kracht. Gemeente Dalfsen is een organisatie met betrokken en bevlogen medewerkers, die op doeltreffende wijze waarde toevoegt in samenwerking met elkaar én met oog voor de veranderende samenleving. De kernwaarden van gemeente Dalfsen zijn: vertrouwen, samen en nabij. 

Team Projecten & Planontwikkeling (domein Ruimte)

Voor domein Ruimte werken ruim 100 collega’s in vier teams: Advies & regievoering, Project & Planontwikkeling, Ruimtelijke Kwaliteit en Dagelijks Beheer. Deze teams zijn samen verantwoordelijk voor een toekomstbestendig beheer en ontwikkeling van de leefomgeving. Zowel het domein als de teams zijn in opbouw en in ontwikkeling. Team Projecten & Planontwikkeling bestaat uit de sub-teams Ruimtelijke Ordening, Grondzaken & Vastgoed en Realisatie.  Het aandachtsgebied van het team is de te ontwikkelen leefomgeving en bestaat uit ruim twintig professionals die binnen het fysieke domein werkzaam zijn als projectleiders, adviseurs, beleidsmedewerkers, beleidsondersteuners en administratieve medewerkers.  Je gaat onderdeel uitmaken van sub-team Grondzaken & Vastgoed. Het sub-team Grondzaken & Vastgoed bestaat uit twee adviseurs en twee ondersteuners. Daarnaast werk je veel samen met collega’s van het Team Advies & Regievoering en Ruimtelijke Kwaliteit. Daarnaast werk je ook veel samen met (externe) adviseurs.

Voor de functie van Adviseur Vastgoed en Grondzaken domein Ruimte kun je rekenen op:

  • Een contract voor 28 tot 36 uur per week (voorkeur 36) voor de duur van één jaar met de intentie dit om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een salaris van maximaal € 5.621 (schaal 10A cao gemeenten) op basis van een 36-urige werkweek Een arbeidsmarkttoelage is bespreekbaar.
  • De mogelijkheid om in de toekomst door te groeien naar prestatieschaal 11, met een maximumsalaris van € 5.997,- Op basis van opleiding en ervaring is het ook mogelijk dat je in een aanloopschaal geplaatst wordt;    
  • Een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% van je salaris. Jij kiest wat je met dit budget doet. Bijvoorbeeld extra verlof kopen, vakantiegeld, eindejaarsuitkering, maandelijks opnemen of alles eens per jaar laten uitbetalen;   
  • Een goede verlofregeling van 194,4 uren per jaar bij een voltijd dienstverband. Dit bestaat uit wettelijk verlof (144) en bovenwettelijk verlof (50,4 uur). Daarnaast is er ruimte mogelijkheid om betaald ouderschapsverlof op te nemen;   
  • Een laptop en telefoon in bruikleen;    
  • Een uitgebreid pakket aan extra arbeidsvoorwaarden, waaronder een thuiswerkvergoeding, een regeling uitruil woon-werkverkeer, een gunstige (lease) fietsregeling en een werkgeversbijdrage in de kosten van de arbeidsongeschiktheids- en zorgverzekering.   
  • Pensioenopbouw bij het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP).   

 Daarnaast betekent werken voor Gemeente Dalfsen:

Geniet van een goede balans tussen werk en privé met de vrijheid om te werken waar jij je het prettigst voelt. Of het nu op een externe locatie, thuis of in ons prachtige gemeentehuis aan de Vecht is, we streven naar een werkomgeving die bij jou past. Bovendien is het bespreekbaar om dagen van negen uur te werken, zodat je jouw werktijd flexibel kunt indelen.  Werken in een schitterende groene omgeving en bereikbaarheid is geen probleem, want je kunt met de fiets naar je werk komen, het treinstation is op loopafstand en met de auto zijn we goed bereikbaar.  Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling met o.a. een uitgebreide keuze aan cursussen, opleidingen en trainingen vanuit onze eigen Dalfsen Academie. 

Solliciteren 

Wil jij deel uitmaken van ons team en bijdragen aan de ontwikkeling van onze gemeente? Solliciteer dan direct! Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en hopen je binnenkort te verwelkomen als onze nieuwe collega! 

Informatie over de vacature en sollicitatieprocedure:

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Henry Polman, adviseur grondzaken & vastgoed of Thomas Boonen, teamleider Projecten en Planontwikkeling via telefoonnummer 14 0529. Heb je een vraag over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Hetty Krul, adviseur werving & selectie, via 06 – 405 275 34 of h.krul@dalfsen.nl.

De procedure is als volgt:

  • Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Zodra we een geschikte kandidaat hebben geworden, wordt de procedure gesloten.

Gemeente Dalfsen is een inclusieve organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de kracht van de diversiteit van medewerkers inzet om betere resultaten te halen voor de gemeente. Talent als basis, diversiteit als kracht. De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen gelijktijdig en gelijkwaardig in behandeling worden genomen. Bij gelijke gebleken geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.

 Acquisitie n.a.v. deze advertentie, en/of het gebruik maken ervan voor eigen doeleinden heeft niet onze voorkeur.

Startdatum:
17-04-2024
Sluitingsdatum:
01-07-2024
Locatie:
Dalfsen
Contactpersonen:
H.M. Krul
tel.: 0640527534
Terug naar boven